26. august 2016

Et lite tre på plass i stua!


Hei!

I dag hadde jeg drømmestarten på dagen. Hadde på meg treningsklær da jeg leverte barna, tok en kjapp runde rett etterpå og avsluttet med et morgenbad. Jeg hadde egentlig ikke tenkt på det, men da jeg løp forbi på stranda så jeg et eldre par som var helt alene ute i vannet. Det så helt nydelig ut. Vannet var helt stille og solen var så vidt på vei gjennom skyene for å starte dagen.

Jeg skulle allikevel en tur på stranda for å jobbe. (Bildene kommer en av de nærmeste dagene. :) Så jeg tok på badetøy og gikk rett uti. Vet ikke om det var fordi jeg var overopphetet fra løpeturen, men så lett har det ikke vært å komme i vannet på hele sommeren. Helt nydelig! 

Det eneste jeg manglet i dag var kaffe, så det må jeg ta med neste gang. :)
Krukka med det lille treet er på plass. Se så mange sitroner det er på det! Jeg kjøpte både vannkanne og sprayflaske i plast, så nå er jeg klar. (Kastet alle vannkannene mine i sink i forbindelse med flytten. Hull i alle sammen! Orker ikke mer.) 
Som jeg skrev i går så synes jeg alltid det er vanskelig å kjøpe store nok interiørting. Man tror man tar "riktig" størrelse i butikken og så kommer man hjem og så ser krukka/vasen/lykten ikke stor ut likevel. Denne potten er stor, men ble ikke ruvende i hjørnet der den står. Merkelig det der.

Jeg må si jeg digger formen på krukka. Får middelhavsstemning! :)
Nå skal jeg jobbe videre med redigering av bilder og kanskje skru sammen et par Ikeaskuffer før det blir fredagskveld. God helg! :)

3 kommentarer:

 1. Åh! Fantastisk kult! Både krukka og sitrontreet!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Kristine! Krukka er fra Dyhre gartneri. De har jo så utrolig mye fint! Middelhavssstemning!! :)

   Slett
 2. Åh, på Dyhre kan jeg gå i timesvis!! Fantastisk sted :)

  SvarSlett