28. september 2016

Lugnet etter stormen!

Har til og med matchet med bananer...

Hei!

Hjelpes som det blåste i går! Og jeg tipper noen av dere hadde det enda verre enn vi hadde det her. Skjønner det som at når denne dagen med sol og rolig vær er over så kommer uværet tilbake en runde til? Nå er det høst. Tror jeg har glemt litt hvordan den egentlig pleier å være.

Jeg har akkurat kommet tilbake fra en løpetur og i dag gikk det så fint og lett. Noen morgener er det bare SÅ tungt. Skjønner ikke hvorfor det er så stor forskjell! Uansett, jeg tror jeg må bruke noe av dagen i dag til å se etter ytterdør. I går da det sto på som verst så blåste det inn gjennom en glipe i døren. Da regnet høljet ned så hørtes det ut som det gjorde det inne i gangen. Grunnen til det er at veggen ikke er ferdig tettet siden vi vet at vi snart skal skifte ut døren...

Hadde vel egentlig tenkt å vente litt til med det, men tror vi blir pent nødt til å bare gjøre det. Tror ikke jeg har lyst til å møte vinteren med det opplegget der... Døren vi har nå er nok fort original fra -72. ;)

Jeg kjøpte inn ukens blomsterbukett i går. Så fin gulfarge! Nå er det gul pute i sofaen og gule blomster her. Alt kommer tilbake! Da jeg var rundt 20 år hadde jeg nesten alt i gult. :)

Ha en fin dag, vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar