30. september 2016

Siste nytt!


Hei!

Så deilig med fredag, sol og høststemning! Jeg er i gang og pakker det aller siste før jeg drar på hyttetur over helgen. Tre mødre som skal få en velfortjent pause. Dette tror jeg blir en tur hvor vi faktisk er uthvilt når vi kommer hjem. Noen ganger er det jo det slett motsatte. :) 

Vi skal slappe av, spise god mat, drikke vin og så blir det en tur innom spa.

Vi jobber på så mange fronter her hjemme at det blir litt kaotisk til tider. Vi vil jo bli ferdige overalt! I går tok jeg en shoppetur og gikk vel litt bananas. Jeg hadde egentlig en liste over de siste ting vi trengte til badet, men endte opp med både det ene og det andre. Et putetrekk (selvfølgelig), en lysestake (selvfølgelig) og to lamper til soverommet blant annet. All in. ;)

Er det en interiørbutikk jeg har vanskelig for å beherske meg i så er det Home & Cottage. Jeg ble så glad da jeg fant "rett" lamper til soverommet. I alle år som vi har bodd i gamlehuset så har vi aldri fått noe orden på nattbordslamper. Vi har hatt to forskjellige gamle lamper som har stått og hengt på halv tolv. Nå skal det bli orden i sakene!

Siste nytt er at jeg skal lage meg en to do list for soverommet neste uke. Nå som jeg fant lampene fant jeg også inspirasjonen. Ting skal males, slipes, fikses. Jeg vil kjenne på følelsen å være ferdig med et rom. Det er målet!

Ha en kjempefin helg så blogges vi snart igjen! :)

1 kommentar:

  1. Det høres deilig ut med hyttetur for damer! Kos deg masse!
    Gleder meg til å se mer av huset etterhvert!
    Vh.Anne-Mari

    SvarSlett