12. september 2016

Ny uke, nye muligheter og nye urter!


Hei på en mandag!

Nå er det faktisk deilig at det er ny uke og hverdag igjen. I helgen var det ting som skjedde fra morgen til kveld og venner, bekjente og familie var på besøk. Det var faktisk så mange innom at jeg hadde vondt i ørene i går kveld. ;)

Nå er jeg ekstremt følsom for høyt volum, men jeg hadde rett og slett litt vondt i hørselen i går. ;) Når  dagen hadde roet seg og kvelden var på inngang satt jeg bare ute i sofaen på terrassen og så ut over hagen og NØT av stillheten. Helt nydelig! Noen som kjenner seg igjen? Stillhet er undervurdert det! 

I dag er lydene i gang igjen! Trygve holder på og bryter seg gjennom veggen her på kjøkkenet mens jeg sitter og skriver. Det høres sånn ut i hvert fall. Han fjerner visst noe kledning for å kunne begynne med forskaling og gulvstøping ettert hvert. Samtidig lager vaskemaskinen (som står på kjøkkenet akkurat nå) rare lyder. Jeg er redd den synger på siste verset og jeg har ikke noe lyst til å bytte den ut. Finnes det noe kjipere enn hvitevarer som konker når man minst aner det? Man bare regner med at de skal gå og gå...

Som du ser fikk jeg litt forskjellige urter av mamma i helgen; basilika, timian og rosmarin. Plukket fra hagen. Nå venter jeg bare på at alt slår rot så skal jeg plante de i potter. De tåler å stå ute lenge ennå og er man flink og passer på så klarer de vinteren inne. Basilika er vel ikke like hardfør som de andre to, men timian og rosmarin tåler mye.

Så fint med urter på benken! De er jo så kule de muggene i glass som jeg fikk tak i også. Kjempefin til urtene. Den andre er jo på badet akkurat nå. 

Har du en konto på Instagram? Da kan du bli med på min konkurranse som jeg har der nå. Du kan vinne en Broadway / lysbokstav fra Marquee. Se oppe i høyre hjørne på bloggen så finner du min konto og konkurransen. Fortsatt litt tid igjen å delta. :)

Jeg jobber med litt flere innlegg akkurat nå, så vi blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar