22. september 2016

Prosjekt stuebord!


Hei!

I dag er jeg så glad, fordi prosjekt stuebord ble så bra! :)

Ja, dette var virkelig gøy. Bordet du ser på bildet er jo det gamle stuebordet vi har hatt i mange år. Det har jo gjennomgått en drastisk forandring tidligere, mildt sagt... (Det kan du lese mer om her.) Og ærlig talt så ble jeg aldri helt fornøyd med bordet.

Det er så kjipt å ha det sånn, at det er noe i et rom man ikke liker. Man får liksom ikke helt godfølelsen før ting er på plass slik man ønsker. Tror dere skjønner hva jeg mener!

Midlertidig har vi brukt det lille stuebordet vi før hadde i 2. etasje, til Trygve fikk en knallidé! Det var et sånt deilig diy-prosjekt som er raskt gjennomførbart og i dag ble vi ferdige. Herlighet som jeg gleder meg til å vise det "nye" bordet!

Endelig et sted i huset hvor vi faktisk har blitt ferdige med noe og det ble rent og pent. Ellers jobber vi på med masse ting her hjemme som bare gjør det mer rotete. Dere skal se hvordan det ser ut her, herlighet! Prosjekt påbygg er i gang og gangen, inngangspartiet og hagen ser ut som en junk yard. ;) Men, det går fremover.

Innlegg om bordet kommer så fort som mulig! Ha en finfin torsdag. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar