18. oktober 2016

Alt som hører høsten til!


God kveld!

I dag har vi handlet ull, fleece og halloweeneffekter. Da er det høst eller? ;) 

Det er en her i huset som gleder seg enormt til Halloween, så vi må ha litt stæsj. Jeg kjøper det som er litt koselig da, eller i alle fall ikke det værste pyntet. (Jeg vet ikke akkurat hvor koselig et lite skjelett til å henge opp er...) Men det er jo noen halloweenting som er så fælt at man får vondt i øynene. :)

Jeg gleder meg til årets gresskar jeg. Trygve pleier å skjære ut et hvert år og han er jo så flink. Her kan du se et eksempel på et skummelt fjes. Eller dette fine gresskaret som han malte et år.

Nå i kveld sitter vi i sofaen med tente lys, drikker kaffe og te og spiller spill. Nå er det høststemning altså. Så utrolig koselig. Jeg har funnet frem noen høstfilmer som jeg har lyst til å se. Kom liksom i stemning for de nå. Tenkte på Alice in wonderland og The wizard of Oz. Skal se de med eldstemann en dag. Og så blir det julefilmer etter hvert. Det er godstemning det.

Godstemning blir det forresten også når vi får opp litt flere ting på veggene her. Det er fortsatt veldig minimalistisk. Det blir gøy å fiske litt.

Svigermor kom på scooteren i stad og hadde med seg noe veldig morsomt. Det skal jeg vise dere i morgen. Er så spent! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar