19. oktober 2016

Vårt julehjem i Boligdrøm!


Hei!

Tror dere jeg er spent eller? Vårt julepyntede hjem kommer i neste utgave av Boligdrøm! Det er jeg så stolt over og jeg gleder meg sånn til å se! Jeg vet jo hvordan huset og vi så ut, men jeg har ikke sett bildene ennå. :)

Jeg har visst siden juni at reportasjen er planlagt i bladet, men det var svigermor som kom med siste utgave av Boligdrøm. Hun hadde oppdaget at vårt vinterpyntede inngangsparti var på siste siden. Det blir kanskje til og med litt vemodig å se artikkelen. Jeg synes gamlehuset passet så utrolig godt til julefeiring. Samtidig når jeg ser de gamle bildene, så gleder jeg meg enormt til å ta frem juletingene igjen å pynte her. Du kan se flere bilder fra vår jul her.

Ha en fin torsdag i morgen så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar