31. oktober 2016

Fine detaljer på gresskaret!

Skjære ut lokket på gresskar

Hei!

I dag er dagen barna har Ventet på med stor V. Som de gleder seg til i kveld! Jeg skal pynte litt før de kommer hjem i dag. Finne frem denne lysslyngen jeg kjøpte i fjor. Jeg må opp på loftet og finne frem alle halloweenting jeg har. Denne pyntegirlanden og annet stæsj. Se mer fra vår halloween her.

Lurer på om bildene er på gresskarene fra et par år tilbake. Jeg synes lokket ble så fint. Å komme på den ideen var jo kjekt. Det er som vanlig Trygve som skjærer ut gresskarene. Han er superflink og synes det er gøy (virker det som) så da er det jo bare å kjøre på. ;)

I år har han laget to gresskar. Det ene er et skummelt ansikt. Se fjorårets skumle fjes her. Det andre er nydelig med vårt husnummer. Du kan se det på Instagram @ekte_interior på Instastories. (For å se filmen klikker du på mitt profilbilde.)Skjære ut ansikt på gresskar

Nå skal jeg fortsette å helle ned på kaffe og så starter dagen! Vi blogges snart igjen. :)

1 kommentar: