30. oktober 2016

Inspirert!


Hei og god søndag!

For et vær vi har om dagen. Først bare regn og nå nydelig høstvær med sol og tørr hage hver dag. Som gjort for hagearbeid før vinteren slår til. 

De siste dagene har vært fulle av blant annet spennende møter på dagtid og hyggelige sammenkomster kveldstid. I går brukte jeg hele dagen på en ny lengde av hekken i hagen. For en jobb! Innimellom der var det påkledning til barnebursdag og litt sånn annet. :)

I dag skuer jeg ut over hagen og ser at jeg ble ferdig i går. Deilig! Jeg kjørte på med hekkesagen helt til kvelden og måtte bruke hodelykt de siste meterne. Hadde bestemt meg for å bli helt ferdig med bråkete verktøy i går. I dag skal jeg gå etter å klippe litt "stammer" for hånd. Så utrolig god følelse å bli ferdig før vinteren. Lengden jeg har igjen nå er ikke noe å snakke om. Mye jobb men ikke i forhold til det jeg allerede har tatt. Tipper jeg er ferdig med 80 % av hekkeklippingen nå. ;)

Ellers har jeg bladd i et juleblad som svigermor kom forbi med i uka. Må si det var et par hjem der som var så fine. Tipser om KK Jul! Jeg er ikke helt ferdig med bladet ennå, men jeg ble inspirert! 

Et bilde av kjøkkenet vårt i dag. Gleder meg til vi blir mer ferdige her slik at vi kan ha det så ryddig oftere. ;) Nå skal jeg ut å jobbe i hagen i det fine været. Blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Heisan, kom over denne bloggen da jeg googla "rive kjøkkenvegg", og har kommet fram til at ja; jeg tør sette i gang! Kan bare bli bedre her også, så når juletreet begynner å drysse setter jeg i gang.
  Ærlige bilder + humoristiske tekster = trivelig lesing :-)
  Mvh Mali.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig tilbakemelding, tusen takk! Velkommen hit. :)Ja, noen ganger er det bare å sette igang, det kan liksom ikke bli verre. ;) Lykke til!

   Slett