12. november 2016

Strikkede gensere, vinter og stemning!


God kveld! :)

For en uke! Jeg har virkelig ikke hatt et minutt til overs siden mandagen startet. Masse nytt som skjer som krever masse energi akkurat nå. Jeg sto opp sent i dag og har vel sjelden vært så lykkelig over at det var lørdag. :)

Det er så deilig med helger helt uten planer. Eller hva sier dere? Bare ta det som det kommer. Spise frokost og drikke kaffe lenge. Få gjort litt ting, slappe av og være sammen. I dag har vi stått på skøyter. Jeg blir så glad av å se barna kose seg ute. Får noia av at de ser på skjermer for mye. I dag gikk det skikkelig bra og ingen av de ville dra hjem. Så hyggelig! Synd bare at vinteren som jeg har lengtet sånn etter blir borte nå. Det begynte å regne da vi var på skøytebanen og det ble skikkelig trist. Tror høsten kommer tilbake nå...

Genseren på bildet har svigermor strikket. Jeg har brukt den nesten hver dag nå som det har vært kaldt. ;) Snø ute og strikkede klær. Altså, det er så koselig. Gulvet er fra Flisekompaniet. Vi er så fornøyde med det. Og forresten så er nye deler i serien om Huset ved stranden rett rundt hjørnet. Vi flislegger. :)

Blogges snart da, ha en fin søndag i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar