13. november 2016

Julekalender på veggen i år!


Hei!

I år blir det julekalender på veggen. Jeg har vel egentlig brukt en kurv opp igjennom alle år. Se her og her. Men nå har jeg funnet frem en gammel drivvedplanke og har lyst til å henge opp pakkene!

Den planken har jeg rett og slett brukt til å pynte opp terrassen tidligere. Du ser den i bakgrunnen på dette bildet her. Trygve hadde sorte små spikere som jeg har brukt til oppheng. 24 stykker pluss en ekstra på siden der for litt pynt. ;)
Jeg har jo som nevnt tidligere kjøpt inn både en del gaver og også en del innpakningspapir. Nå venter jeg bare på en ledig stund i fred og ro slik at jeg kan pakke inn. Ikke mye slikt i dette huset nemlig...

Skal du ha kalender i år? Hva slags? 

Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Så flott! Enklere blir det ikke, heller ikke finere. :) Nå er det bare å glede seg til jul.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så enig med deg, det enkle er alltid det fineste! :) Takk for kommentar! Jessica

      Slett