23. desember 2016

TV-kos og juledessert!

Gyngestolen (Jærstol) hadde Trygve da han var liten.

Hallo!

Dagen før dagen. Akkurat nå sitter jeg og drikker appelsinjuice og spiser toast ved kjøkkenøya. En liten jente bak meg ved bordet er sint fordi hun minster ting på gulvet. Rett ved siden av meg hamrer mannen med noen foringer rundt en dør og B har Ipaden på alt for høyt i sofaen. Deilig med litt julero. ;)

Hvordan går det hos dere? Her går det veldig fint. Litt å gjøre, men uten stress. Koste meg blant annet i mange timer i sofaen i går. I fred og ro faktisk. Tok med meg noe godt å spise og drikke og så på en dokumentar på NRK blant annet. Den kan jeg virkelig anbefale! Den heter Glade jul og ligger tilgjengelig på NRK appen/nettet. Seks filmteam har fulgt forskjellige personer som bor i samme blokk i Oslo fra morgen til kveld en juleaften. En kjempefin og både litt trist og litt koselig dokumentar. Severdig!

Da jeg hadde venninnene på besøk forrige helg laget jeg en frozen cheesecake med pepperkaker. Den var så god at jeg lager den igjen til juleaften, men denne gangen blir det med daim. 😋 Hva slags dessert skal dere ha i morgen? Nyt lille juleaften, vi blogges! 💘

2 kommentarer:

  1. Så koselig julestemning hos dere, både ute og inne. Ønsker dere en riktig god jul. Julehilsen fra Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. God jul Maren og tusen takk for at du leser bloggen! :)

      Slett