21. desember 2016

Julero i stua!


Hei!

Tre dager igjen nå. :) Hvordan går det hos dere? Ting begynner å falle på plass her. Vi jobber på alle mulige kanter og målet er at vi skal føle oss ferdig. Gjerne i kveld. :)

Jeg synes virkelig det begynner å bli koselig i stua. Litt julepynt har kommet på plass, jeg har kjøpt meg et nytt fluffy pledd og treet er klart. Hva mer kan man ønske seg? Jeg har pyntet det gamle skapet med masse julestæsj og Trygve har saget treet vi hentet i skogen både oppe, nede og på sidene tror jeg. Hehe. Nå er det én mm. klaring opp mot taket. Perfekt! 😇

Røde amaryllis blomstrer på kjøkkenøyen sammen med pepperkakebilen og det er en stjerne i hvert og et av de høye vinduene. Dette må jo bli bra! Vi kjøper inn aller siste julegave i dag. I år har vi dratt ned på gaver til alle voksne. Det blir bare kjøpehysteri og vi har jo alt vi trenger fra før. Heller få og gode gaver.

I dag skal jeg vaske to av kurvstolene vi har ute på terrassen og ta de inn i stua. Vi trenger flere sitteplasser til jul og jeg bruker rett og slett de utenfor. Med litt puter og pledd tror jeg det kan funke. På sikt har jeg så lyst til å ha et par koselige stoler midt imot sofaen. Det får vi ta etter hvert. :)

Nå skal jeg sette i gang dagen her. 
Likevel nok å gjøre før det blir juleferie. Ha en god dag! ⭐

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker stylingen din. Saueskinnene er nydelige :-) Og puta med juletre på er så søt!

    SvarSlett