15. januar 2017

Gule favoritter!

Den fine lysestaken fikk vi i gave fra svigermor da vi flyttet inn her i huset ved stranden. 

Hei søndag!

I dag har jeg nesten ikke vært utenfor døren og har drukket kanskje 10 kopper kaffe. Nå har jeg faktisk litt vondt i hodet. Det går bra én dag å være bare inne, men i morgen skal jeg ut! 

Nevnte jeg at vi har kjøpt oss kaffemaskin? Det gjorde vi rett før jul og nå er det enda lettere å ta seg en kaffe! 😬

Jeg faller alltid for gule blomster ved denne tiden på året. Når alt det røde er ute etter julen er det så nydelig med friske farger. Gule eller i hvert fall lyse. Det frisker virkelig opp! Tulipaner er jo en favoritt også. 👌

Vi har fortsatt ikke fått opp et eneste bilde i stua, men en stoor gulvlampe har vi fått på plass. 😂 Den fikk jeg i bursdaggave og jeg må si at den gjorde seg ved sofaen. Du kan skimte den bak der. Hyggelig og praktisk å kunne ha en lampe på når man leser en bok eller blad i sofakroken også. 

Jeg har knipset bilder av min fine julegave og de kommer nest ut her på bloggen. Gleder meg til å vise. Jeg har fått mange fine julegaver i år må jeg si, men denne gjør garantert mest ut av seg. 

Akkurat nå har jeg/vi maaange prosjekt som står på venteliste her hjemme! Mange prosjekt også som ikke kan påbegynnes før et annet er ferdig. (Vi kan ikke flytte ut vaskemaskinen fra kjøkkenet før vaskerommet er ferdig f. eks.) Ting står bokstavelig talt i kø!

Hva er deres neste prosjekt? Det hadde vært så gøy å få vite. 

Blogges snart igjen!

                                                                                  ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar