17. januar 2017

Her er julegaven!


Hei hei!

I dag har jeg gått en lang tur. Føler meg frisk og sporty 😉 og fikk plukket med meg vass til badet. Nå som alle grønne grankvister er ute av huset blir det fint med noen strå til badekarskanten. De jeg har med hjem i dag er helt beige da. 😊

Her er julegaven! Er det ikke flott?! Jeg nevnte for mannen i huset i høst at jeg ønsket meg et piano nå som vi har plass i stua, men han var negativ. Jeg tenkte at dette må jeg jobbe på en stund for å få til. Og så fikk jeg et piano til jul! Brukt selvfølgelig, det er jo 100 år gammelt. 😂 Og sort med lysestaker akkurat som jeg har drømt om. 

Jeg spilte piano for 20 år siden. Tenkte for meg selv at det ikke var så lenge siden, men når jeg begynte å regne etter så var det 20 år siden gitt. Da hadde vi synth eller keyboard hjemme. Haha. Husker dere at "alle" hadde det en gang rundt 80- / 90-tallet? Dette er første gang jeg eier et ordentlig piano. Stor stas! Vi har hatt en kar her som har stemt det og jeg har begynt å spille litt. Det kommer sakte tilbake og det er utrolig gøy!

Akkurat nå står møblene stablet etter hverandre langs veggen i stua. Skap, piano og diverse. Men som nevnt tidligere så må vi bli ferdige med ting i tur og orden for å få... orden. Så det får vente. Det blir veldig bra til slutt. Skap skal flyttes, males og få nye bruksområder. Og litt sånne ting.

Spiller dere noe instrument? Jeg har spilt gitar da jeg var yngre også, men piano er tingen for meg. Det synes jeg er gøy. Akkurat nå øver jeg på vår bryllupssang. Har så lyst til å lære meg en sang på piano til 17. mai også. Som et artig mål. 💆🎶 Noen som vet om en typisk sang som passer å spille på piano? 

Ha en fin dag, blogges snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Har alltid ønsket å kunne spille piano, men det ble saxofon isteden - for 45 år siden. Har ikke spilt det på 40 år. Nå har jeg tenkt å kjøpe blokkfløyte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult med saxofon! Og blokkfløyte!! Jeg har en tante som er flink på trekkspill. Jeg elsker trekkspill, skikkelig stilig når hun kjører i gang. Gleder meg til å få litt kontroll på pianoet! :)

   Slett
 2. Wow, for en flott gave!!
  Er lekkert med piano, men det krever sin plass ja :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, ja sååå fint! Vi har plass her, løvely! :)

   Slett