28. januar 2017

Noe som lyser opp!


Hei dere!

Jeg har kjøpt meg favorittblomsten min (ja ok, én av dem da) og plassert i stuen. Det trenger jeg nå. Noe som lyser opp dagene. Hvordan har dere det hos dere? Her er det ikke vinter og ikke noe annet heller for den delen. Været er rimelig trist. Kjenner at jeg går litt på halv fart om dagen.

Jeg tror jeg må få kommet i gang med den listen jeg har skrevet om tidligere. Har ikke notert en rad ennå. En liste med mål og ønsker for fremtiden. Tenker/skriver dere noen gang ned slikt? Jeg tror kanskje det kan være bra. For meg i hvert fall. I steden for at tankene bare skal surre, surre og surre uten mål og mening så kanskje man kan få brukt dem til noe. Det finnes jo ingen regler for hvordan en sånn liste kan se ut og man trenger jo ikke å vise den til noen. Hva tenker dere?

Nok om det for nå. 🙆 Kanskje jeg skal prøve å endelig få satt opp noen bilder over sofaen i dag? At det skal være så vanskelig å komme i gang med. Jeg må legge dem ut på stuegulvet for å se hvordan de ser ut sammen. Bare å gjøre det jo! Og så er det det med å bare gjøre hullene i veggen. Aaargh! Får ikke angre meg da.

Snart skal jeg bestille tapet til vaskerommet også. Snart... 😉

Ha en nydelig lørdagskveld, blogges!

2 kommentarer:

  1. Jeg skriver ikke lister og har gjennom årenes løp lært å ta tingene som de kommer og ikke se så langt frem. Det kan man få framtidsangst av, men selvfølgelig, noe må planlegges. Og hortensia, det er min favoritt sommer, høst vinter og vår. God helg til deg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ingrid! Skulle ønske jeg kunne ta ting mer som de kommer. Jeg grubler på mye. Noen mål for fremtiden hadde vært spennende å ha klart for seg, men noen ting får man ikke gjort noe med og de er unødvendige å gruble på. Du har lært noe veldig sunt! Takk for kommentar, god helg!

      Slett