29. januar 2017

Jeg 💙 bøker!


God søndag! 

For en herlig dag! Tror det må være snøen som daler ned som gir litt lykkefølelse. Kan den ikke bare få bli liggende litt?!

Én ting jeg i hvert fall har fått gjort i det siste er å lese! (Ref. innlegget i går.) Så utrolig herlig. Jeg 💙 bøker.

Opp igjennom årene har jeg lest masse. De siste årene har jeg rett og slett ikke funnet konsentrasjonen. Jeg leser den samme setningen om og om igjen og det går så langt i mellom lesingen at jeg må begynne på nytt i bøkene. 

Du ser hvor ille den ene pocketboken på nattbordet ser ut? Det er fordi den har vært med på utallige turer hit og dit. Jeg tror hver gang jeg skal lese, men gjør det aldri. Frem til nå da. 😊 Jeg kjøpte boken på flyplassen på vei til Florida. Høsten 2015!! Jeg leste ut den for en uke siden. Da skjønner dere hvor lang tid jeg har brukt på en bok!

Plutselig har jeg fått konsentrasjonen tilbake. Jeg kan sitte i sofaen og bli borte i boken. Det er helt fantastisk. Det må jo ha noe å gjøre med at vi nå er ferdige med det "verste" av hus og flytting og at vi ikke lenger har en baby i huset. 

Jeg elsker bøker i interiøret også. Synes det blir koselig. Vi må ha større bokhylle/bokskap her i huset ved stranden etter hvert. Leser dere mye? Og hva synes du om bøker i interiøret?
Her kan dere forresten se nattbordene som jeg skal male etter hvert. Den grønne skuffen skal få være som den er. Resten får samme farge som veggen. Yes!

På nattbordet må jeg ha litt av hvert av bøker. Noen spennende som jeg kan bli borte i. Og så må jeg ha noen som jeg kan bla litt i. Litt lettere lesning. F. eks. pocketen jeg nettopp har lest ferdig er I maktens skugga, Morden i Sandhamn. Den var en page turner når jeg vel fant konsentrasjonen. Ny nordisk design er en bok jeg fikk i gave og som er kjempefin å bla litt i. Moro å lære seg mer om designere og opprinnelsen til merker man kjenner til fra før.

I det siste har jeg også begynt med kaffe på sengen når jeg har tid. Og DET er fantastisk det. Med litt sosiale medier og boklesing før man står opp. 👌

Snart tilbake, blogges! 

                                                                                ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Hei :) Det er så morro å følge deg og prosjektene dere har! Jeg er stum av beundring for det dere får til og stor fan av valgene. Jeg har et spørsmål: Hvor har du kjøpt vegglampen ved siden av senga de? Vi leter etter slike vegglamper men finner ikke riktig den vi begge liger ;)

  Märtha

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Märtha! Så utrolig koselig kommentar! Det er så moro når noen har samme stil og skjønner valgene. :) Lampene er fra Home & Cottage. Fant de før jul og ble litt forelsket. ;) God helg!

   Slett