22. januar 2017

Søndagsmorgen!

Bilde fra Instagram.


Hei!

Tenk om hver morgen hadde vært som søndagens. 💛 Nei, det hadde ikke vært bra forresten. Da hadde man ikke satt like mye pris på den. Søndagsmorgenen. 

 I dag sov alle sammen til 9. Hvor nydelig er ikke det? Jeg fikk kaffe på sengen (måtte bare assistere B litt med kaffemaskinen ;) og kunne lese de siste sidene i boken min før jeg sto opp. Barna lekte så bra. De laget te til seg selv og drakk det mens de leste bøker og tegneserier. Som mamma. 😆

Elsker dager som ikke starter med et smell og et skrik! Eller noe sånt...

Som alltid spiste vi sen frokost. I dag speilegg med hjemmebakt brød. (Mormor fylte opp fryseren ved jul). 😉 Men nå er det slutt.

Hva har dere gjort i helgen? Festen med jobben på fredag var perfekt. God mat og drikke. Kaffe, kake og sjokolade. Quiz, dans og med avslutning kl. halv ett. Det er helt supert med en hyggelig fest som likevel ikke trenger å pågå til morgenen. Jeg har blitt for gammel til å "ofre" dagen etter kjenner jeg. Litt trøtt er man jo alltid, men en ødelagt dag er ikke gøy. Det ble forresten både blå paljettjakke og fuskepels på fredag. Det var jo nyttårsfest!

I kveld kommer et innlegg til så vi blogges da, ha en fin søndag!

2 kommentarer:

 1. Ååå ja, helgemorgener er deilige!!
  Jeg prøver å nyte helgen i rolig tempo. Har vasket trekket på sofaen oppe, og fått inn litt pastellfarger. Det gjorde godt :)
  Ellers går det i klesvask, og mye tedrikking :) :)
  Nyt siste rest av helgen!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh sånn skal helgene være! Få gjort litt man ikke rekker ellers, men samtidig ha tid til å slappe av. Tenk når våren kommer da. Første frokostene ute, dører åpne. Pynte og gjøre det sommerklart. Så herlig tid Mirjam! Fin ny uke!

   Slett