20. januar 2017

Kaos igjen!


Goood fredag! :)

Kaos er kanskje et litt kraftig ord for situasjonen her hjemme, men det er i alle fall byggestøvsituasjon igjen. Mannen er godt i gang med vaskerommet og det ligger ting og tang utover hele huset.

Akkurat nå er veggene i vaskerommet klare for fliser og tapet. Gulvet er blitt flislagt og i dag skal det fuges. Vi har valgt noen herlige fliser som er litt ruglete og rustikke. Helt kvadratiske. Jeg synes det er så fint med terracottaflis, men er redd for at det kan bli litt for oransje i fargen. Vi har valgt en type som er mer mot beige. Er spent på hvordan det ferdige resultatet blir. 😊

Dette vaskerommet kommer til å bli så hyggelig! Vi har satt inn et like koselig vindu der som vi har over kjøkkenøyen. Under vinduet blir det benk og rundt om det tror jeg det blir tapet. Det er ikke et kjempestort vaskerom, men vi skal prøve å innrede det superpraktisk.

Så derfor er det bilde av stua i dag. Det er i den delen av huset som det er mest orden. Jeg elsker orden... 😉

Nå gleder jeg meg til å kjøpe inn blomster til helgen og til nyttårsfest med jobben i kveld! 😆 Heia 2017! Jeg må finne frem noen klær!. Pleier ikke å være så sent ute med det egentlig. Liker veldig godt å ha planen klar. Da synes jeg hele opplegget blir hyggeligere.

Ha en riktig fin fredag og helg! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar