11. februar 2017

Lørdag morgen!


Hei!

Hvordan er det med dere i dag? Her er det toppen! Så trøtt i går kveld etter en arbeidsom uke og så våkner man som et nytt menneske lørdag morgen. Det er så herlig. Akkurat nå drikker vi kaffe på sengen før dagen starter på ordentlig. Har en del som må gjøres i dag. Blant annet skifte på alle senger og litt sånne ting. Ellers skal vi kose oss og ta en tur ut i vinteren. 

Vil bare skrive tusen takk for at dere er innom og leser. 💞 Det blir litt lenger mellom oppdateringene når det er mye jobb, men jeg er her! I dag vil jeg dele et bilde fra i sommer. Så herlig stemning. Gleder meg!

I uka som kommer tror jeg det blir gjort litt i vaskerommet, da har vi litt bedre tid. Mannen i alle fall. Det blir moro det. Gleder meg sånn til tapeten som skal opp der! Fantastisk fin! Og så tror jeg det blir en liten tur snart. Håper det blir av, gøy med litt spenning i hverdagen. 😉 

Ha en fin lørdag, vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar