7. februar 2017

Hverdagsluksus!


Hei på en tirsdag!

I kveld har vi litt hverdagsluksus her hos oss. Jeg har akkurat skjenket to sommerlige, pene vinglass med en riktig god Amaronevin. Når barna har lagt seg skal vi spise en lekker kyllingsalat til. Det er så  nydelig å skape seg sånne små stunder med det lille ekstra. Nå skal vi sette oss ned og snakke sammen. Det blir det jo ikke akkurat for mye av... 😁

En god ost, en pent innpakket sjokolade eller en lyxig cappuccino. Eller noe annet man setter ekstra pris på. Enda bedre blir det når våren og sommeren kommer. Da kan vi ta hverdagsluksusen ute i solen dere. Eller i sommernatten... 😍 

Jeg må jo også innrømme at jeg koser meg når jeg sitter alene foran TV-en med en skikkelig jentefilm og mitt faste serveringsbrett med litt gode oster etc. Tenkte egentlig bare stikke innom for å si hei! Og så lurer jeg på om dere er flinke på hverdagsluksus? Det blir en hektisk uke her så vi blogges så fort jeg rekker!

De forskjellige tingene på bildet er en gave Trygve fikk på 40-årsfesten. Disse godsakene har vi spist for lengst. 😉

Ha en fin uke og stå på! 💘

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar