15. mars 2017

Stirret på meg gjennom vinduet!


Hei hei!

Her sitter jeg med morgenkaffen og skal snart på jobb. Hva med dere? Alt vel? Jeg begynner å bli skikkelig støl. Trente slyngetrening for første gang i går. Skikkelig intens og morsom trening. :)

Jeg må fortelle om en annen ting som skjedde i går også. Jeg lå på sofaen og så på TV i går kveld. Plutselig hørte jeg noe ute på terrassen. Vi har store glassdører ut mot hagen og der pleier Morris å sitte og glo in på oss. 😂 Det var på en måte et brak og jeg tenkte hva gjør han? Jeg reiste meg opp og så ut og skjønte først ikke hva jeg så på. Ja, det var noe sort og hvitt men... Da så jeg trynet på en grevling som stirret inn på meg gjennom glasset! 😱😂 

Grevlingen snudde og løp andre vei. Det er et rikt dyreliv her med både fasaner, rådyr og nå også grevling helt innpå huset. Håper Morris holder seg unna. 😅

Ønsker dere en riktig fin dag, snart tilbake! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar