17. mars 2017

Første morgenkaffen ute!


Hei hei!

I dag drakk jeg vårens aller første morgenkaffen ute i hagen. Hvor herlig er ikke det! Fuglene kvitrer, solen varmer og gresset begynner å få et strøk av grønt (faktisk!). Gleder meg til tiden som er foran oss nå. 

Jeg startet dagen med en god løpetur og etter det kaffe i hagen + digg frokost. For en herlig start. Jeg er fortsatt støl etter slyngetreningen på tirsdag. Tre dager etter, er det mulig?! 

Nå er det så mye jeg har lyst til å gjøre i hagen, men det er vel sikkert fortsatt riks for nattefrost. Det eneste levende jeg fant i dag var denne vinterrosen. :) Nå må det blir litt påskeblomster etter hvert. Jeg lurer veldig på hvordan den fine hekken rundt hagen blir i år etter min fremfart i fjor. ;) Jeg klippet jo rimelig mye. Kanskje det ikke kommer et eneste grønt blad på den. Det blir jo koselig hehe.  HER kan du se bilder av de forskjellige årstidene og hvor brun og pistrete den er nå. :)

Nå skal jeg få gjort litt, så vi blogges vi litt senere. GOD HELG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar