21. mai 2017

Blomster i trærne og orden i sakene!


God kveld!

Solen er akkurat på vei ned bak låven og jeg sitter fortsatt ute. Kjempefin dag i dag, men litt kald og litt mye vind. 

Hva har dere gjort i dag? Jeg har fått gjort litt her hjemme til tross for at barna har løpt rundt i hele dag. Gleder meg til neste gang jeg får en dag hjemme uten barn. Har mye jeg vil få gjort og synes det er deilig å kunne jobbe i fred. 

En av tingene som jeg holder på med nå er å rense ut blandt våre saker, klær og sko. Gi bort det som er for smått, kaste det som er ubrukbart, selge det vi ikke trenger lenger. Vi begynte jo allerede i forbindelse med flytten og det var så utrolig deilig. Har fortsatt "et lass" igjen, men det nærmer seg at vi har kontroll over skuffer og skap her hjemme. En utrolig deilig følelse! Jeg er så veldig lei ting. 😅

Ja, jeg kjenner at jeg mår så mye bedre når tingene vi har er bruksting og skap og boder er oversiktlige. Jeg hater halvferdige prosjekter og jeg får ikke ro når rom er overfylte. Man finner jo ingenting heller!

Ta min hagesaks som eksempel. Den har jeg lett etter i dag. En sånn liten fin en som jeg skal klippe rosene med. Den hadde jeg orden på i gamlehuset, sammen med arbeidshansker og en lett spade jeg hadde kjøpt meg. Nå har vi flyttet, det er uorden i hagesakene og Trygve har knekt spaden. 😂 

Neida, men det jeg vil frem til er at det som fungerer best er å ha få, bra ting som det er orden på. Jeg vil ha kontroll på tingene slik at jeg finner de og de er klare til bruk når jeg trenger de. Der har vi målet. 👍
Vi har ikke vimpler og pynt ute i trærne fortsatt, men nå er blomstringen aldeles snart over for denne gang og her kommer de siste bildene. DET lille søte kirsebærtreet. Ikke et bær å se i fjor, vi får se i år. 

Ha en fin nye uke, vi blogges!

4 kommentarer:

 1. Helt enig med deg, orden i sakene og å vite hvor jeg har ting, er veldig viktig for meg! Hverdagen blir så mye lettere.Det er jo perioder hvor det ikke er sånn, og det liker jeg ikke.
  Håper vi får deilige hagedager fremover!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg liker best å ha kontroll. #kontrollfreak. Ønsker deg en finfin uke Anne-Mari!

   Slett
 2. Wonderful light in your pictures!
  Hugs
  Monique 🐾🐾

  SvarSlett