23. mai 2017

I dag blir det sommer!

                                                                                                               Sponset innhold

Hei!

For en fantastisk sommerdag det kommer til å bli! Jeg skal på jobb, men heldigvis begynner jeg sent i dag og rekker litt terrasse + kaffe før jeg må dra. Herlig!

I kveld blir det grillings og forhåpentligvis en herlig kveld ute. Jeg elsker å sitte i hammocken og lese. Akkurat nå holder jeg på med en bok som jeg bare vil bli ferdig med. Er det noen som kjenner seg igjen? At man ikke synes boken er så veldig bra, men likevel MÅ man lese den ferdig. Veldig rart... 😂 Gleder meg til å begynne på en ny etterpå.

Jeg har kommet i gang med løpingen igjen. Min medisin! Jeg har hatt en ufrivillig pause på nesten et par uker. Det begynte med en forkjølelse. I går kveld kom jeg meg ut på en deilig tur. Føles fantastisk når man kommer hjem etterpå.

De hvite canvasskoene er fra Mani. Veldig fine med lærdetaljene, en oppe på skoen og en bak på hælen. Jeg har knytt mine løst slik at jeg bare kan dra de av og på. Du kan fortsatt bruke koden MAIFEST i nettbutikken. Den gir 10% avslag på en ordre + fri frakt. Ut mai. 👍 (De har sko til alle i familien.)
Ha en nydelig dag, vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar