14. mai 2017

God morgen søndag!


Hei hei!

I dag er det selvfølgelig regn. Fordi vi skal opp på taket og begynne og lempe ned takstein. Iiiiihhhh! Det blir så spennende etter hvert. Helt ny fasade på kåken. :)

Vi har bestilt en container som står klar i gården og i dag skal vi få kastet så mange takstein vi bare klarer. Etter hvert blir det helt nytt tak, med nytt materiale og ny look. Er så spent på forvandlingen! Følg med, følg med. ;)

Jeg synes mine nye krabbeservietter er så kule! 😂 Jeg fant de i en hyggelig interiørbutikk som hadde Rivièra Maison produkter. Sommerens piff på bordet! Svigermor har til og med laget et lys til meg med disse serviettene. Det skal jeg vise en dag. Hun holder på med decopage fra tid til annen. :)

Nå skal jeg ut og jobbe! Håper du får en kjempefin søndag, tipper jeg er ganske sliten når vi blogges neste gang! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar