14. mai 2017

På taket!


Hei!

Det ser kanskje ut som jeg sitter og mediterer her, men det var nok ikke det jeg gjorde på taket i dag. (Det går mest i 110 med litt filosofering i hammocken innimellom. ;)

Her hadde vi en liten pause på taket. Dessverre var det ikke stort til utsikt i dag som du ser. Vi hørte ferjene bruke tåkelurene i kor.

Vi har nesten blitt helt ferdig med å lempe ned stein fra taket. Kun én side igjen. Det har gått veldig smidig. Trygve kastet steinen rett ned i containeren. Det klarte ikke jeg, holdt på å svinge meg selv ned i samme slengen, 😂 så jeg bar frem takstein til ham i stedet.

Det var morsomt at jeg kunne hjelpe til så mye i dag. Vi har jo gjort dette én gang tidligere, på gamlehuset. Der var det så høyt og bratt at jeg rett og slett ikke turte å være oppe på taket. Jeg tok trillebårlassene på bakkeplan. 

Det gjorde jeg i dag også, men klarte i tillegg å bære stein oppe på taket. Det gikk kjempefint. Er jo ikke så veldig høyt hus vi har da. ;)

Dette ble en god treningsøkt. Akkurat sånne prosjekt jeg liker. Trening og nytte i samme slengen. Blir nok litt støl i morgen, men det er jo bare digg.

Ha en fin søndagskveld, vi blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar