1. mai 2017

Video: Vår nye favorittplass i hagen!


Hei!

Har dere hatt noen fine dager? Det har vi!! For et vær! Nå er våren endelig her på ordentlig. I dag har det jo vært sommer. 🌞🌴

Nå skal jeg endelig vise dere hva som er nytt på terrassen som jeg har nevnt. Min nye favorittplass i hagen. Det pleier å være fullt her også for det er ikke bare min favorittplass. 😉 

Da vi kjøpte med huset sto det noen utemøbler igjen, blant annet denne benken. I forrige uke så jeg tilfeldigvis noen som hadde bygget en hammock. Jeg sa til Trygve at han burde sage av beina på denne benken og lage en han også. Jag fikk vel kun "jaså" eller noe slikt til svar.

Det gikk et par dager og da jeg kom hjem fra jobb på tredje dagen hørte jeg lyden av en huske. Da jeg kikket frem bak buksbomen satt Lisa og husket i vår nye hammock. Fantastisk! 😂 Nå drømmer jeg bare om hva slags herlige farger vi skal male den i. Vi har noen ideer. 

Det er helt nydelig å sitte her om kveldene og filosofere. Man blir liksom ikke rastløs og får en ro av å huske mens man sitter og tenker. Se filmen, der ser du mer av hammocken!

Vi blogges! 
4 kommentarer:

 1. Så fin en hammock, og for en god ide, både for å gjøre det koselig ute, men også for avslapping og filosifering (som du sier) :-) Det blir spennende å se hvilke farge den får, da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skal tråle Pinterest nå for inspirasjon! Tusen takk! :)

   Slett
 2. Wow så stilig den var da. Her må det bli koselig å sitte om kveldene. Dine gode ideer og mannen sine snekker kunnskaper, prima. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maren! Nå er den enda bedre å sitte i om kveldene fordi den har sluttet å knirke. Jeg har oljet den med olivenoljen fra kjøkkenet! :) Den bråkte noen forferdelig før det! :) :)

   Slett