28. april 2017

Når fredagsvasken betyr vasking!


God morgen!

Jeg sitter i sofaen med macen, en stor kaffekopp og småkaker. Det er en nydelig måte å kunne starte dagen på! Det er visst mange som har snø i dag. Mer eller mindre. Her har det kun vært noen fnugg. Det snødde da vi sto opp i dag, nå er det over men fortsatt grått og litt trist. 

Deler et bilde fra kjøkkenet i dag. En del som er litt ryddig. Det er mange prosjekter på gang her akkurat nå og mye rot. Men man må holde ut for å bli ferdig med ting. Det er så godt å kunne skrive ✔ på to do listen. Drømmer om når jeg går rundt i huset og ingen prosjekter pågår noe sted. (Skjer det noen gang? 😉) En ting er at det pågår ting utendørs, det er greit. Men jeg gleder meg til den dagen fredagsvasken kun innebærer nettopp å vaske og ikke det å montere, fuge, putte ting på loftet, snekre, male osv. Det blir tider det! 😃

Nå gleder jeg meg over langhelg. Hva har dere for planer? Jeg tror vi bare fortsetter med å få ting gjort og blir det fint vær så må vi ut og nyte livet. Blogges snart igjen, ha en fin fredag og helg! 

2 kommentarer:

  1. Jeg regnet med å kunne pakke bort arbeidsbuksa da vi flyttet inn, men jeg har slitt ut flere gjennom årene etterpå. Det er vel bare på vinteren at fredagsvasken ikke inneholder noen andre prosjekter også.

    SvarSlett
    Svar
    1. Uff! Og jeg som håper og håper at vi en dag skal bli "ferdig"... God helg Åshild! :)

      Slett