3. juni 2017

Coffee 💛 Cuba !


Hei!

Plutselig ble det en dag HELT uten planer. Hvor deilig er ikke det?! Nå har jeg (som jeg vel nevnte) jobbet 7 dager i strekk. Da er det rimelig godt med noen fridager! 

Hva skal dere i dag? Jeg tenkte jeg ska google litt ferie. Dere vet hvor lang tid det tar å finne ut av og planlegge for en ferietur! Jeg skrev jo til dere her for litt siden at vår neste "ordentlige" tur blir til Mexico, men plutselig så ombestemte seg mannen i huset og ville dra dit jeg virkelig vil. Til Cuba! 

Han har egentlig sett for seg at vi skal dra dit bare vi to, men så tror jeg han har innsett at barna faktisk er så store og flinke nå at det vil gå helt fint å oppdage Cuba sammen med de. 

Jeg gleder meg så utrolig, jeg har hatt lyst til å dra dit i mange år. Vi har ikke bestemt helt ennå når vi reiser, det blir litt frem i tid. Vi skal planlegge og spare penger først. Ikke så lett når vi har så mye utgifter med huset, men vi skal prøve. 

Er det noen av dere som har vært på Cuba? I så fall vil vi ha ALLE tips! 😀💛

Ha en riktig fin dag, vi blogges i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar