28. juni 2017

Når ute og inne blir ett rom!


God kveld!

Og for en deilig kveld da! Helt vindstille, akkurat som i går kveld. Det elsker jeg som hater vind. 😇

Jeg har akkurat kommet tilbake fra en løpetur. Pleier å ta den samme runden som er en halvmil. Jeg trener jo ute året rundt, men akkurat nå er det fantastisk. Jeg som blir så fort varm når jeg løper blir nesten for varm når det er så deilig ute som nå. 

En annen ting som er så fantastisk med tiden nå er at ute og inne blir til ett stort rom. Her står alle dører åpne ved første mulighet. 
Og så er det jo så lett å pynte nå som det blomstrer overalt. Bare å røske med seg noen kvister og sette i en vase. 😉😂

Etter en helg med litt vel mye god mat og drikke er det godt med en litt sunnere linje igjen. Føles så mye bedre. I går koste vi oss med reker og i dag prøvde vi steinbit på grillen. Kjempegodt! Tenkte vi skulle prøve fisken med hakkede cashewnøtter og litt annet godt senere i uken. 
Hva spiser dere disse sommerdagene?  

Ha en kjempefin kveld og torsdag, jeg jobber tidlig i morgen før jeg har fri på fredag. 
Det blir fint. Vi blogges! 🌿🌻

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar