2. juli 2017

På kjøkkenøyen!


Hei hei kjære lesere!

Nå har jeg helt nylig kommet hjem fra en lang tur med en venninne. En gåtur på rundt en mil. Beste måten å mosjonere på uten at man merker det! Skravla går og det gjør føttene også. 😊 Skikkelig deilig nå som været er så nydelig!

Slik ser ikke kjøkkenet ut akkurat nå, det er masse permer, papirer og generell d**t som ligger helt innerst på kjøkkenøyen. Det var jo akkurat slik vi IKKE skulle gjøre det når vi flyttet inn i nytt hus med stor kjøkkenøy. Samme greia kjempet vi med i forrige huset. Tenk at det er så lettvint og praktisk å bare legge ting fra seg her. Jeg skal ta en shinings i morgen. Og plukke en fin bukett og pynte med. Vi har jo et "kontor" inne på gjesterommet og det er jo der vi har planlagt å legge alle sånne ting. Aaaargh.

Siste tiden har jeg vært sykt lei av å gjøre noe som helst her hjemme. Det er liksom ikke gøy når det er byggeplass og ting bare er rot overalt. Men, så har barna vært i Sverige hos mamma og pappa i en uke og jeg har fått slappet skikkelig av. Bare gjort morsomme ting. Spist lunsj ute, vært hos frisøren, sittet ute i solen. Så plutselig har lysten å gjøre noe og forandre kommet tilbake igjen. Jeg tok et skikkelig tak i hagen i går. Da renset jeg mellom beleggningssteinene utenfor boden (på siden av garasjen), vasket putekassa, ryddet terrassen osv. Det ble så bra som det kan bli akkurat nå tror jeg. 

Jeg håper jeg har samme lysten i morgen for da tror jeg at jeg skal slipe og male mitt seneste loppisfunn. Kanskje jeg ikke har vist det? Det kan bli bra! 

Ha en fin kveld, vi blogges snart igjen! 

                                                                     ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 

4 kommentarer:

 1. Hei 😊 For et knallfint kjøkken! Men det godt å lese at det ikke alltid ser slik ut 😜 Klem Karin

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karin og tusen takk!! :) Nei, det ser nok egentlig veldig sjelden slik ut. Men det er jo hyggelig å ta bilde når det er ryddig. Ikke mye inspirerende å se på andres rot, man har nok med sitt eget hjemme eller hva? Hehe. :)

   Slett
 2. Hei! Jeg lurer på hva heter de to barkrakk du har i kjøkkenet ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hong og takk for spørsmål! Dette er gamle stoler fra min mamma og pappa. De er fra cirka 80-tall og jeg har malt dem sorte. Jeg klarer derfor ikke å svare på hva de heter eller hvor de er kjøpt. /Jessica

   Slett