27. juli 2017

Bilde av søppel!


Jadda! 

Jeg slår til med et skikkelig inspirasjonsbilde i dag! 😉

Jeg har endelig kommet litt i gang med vaskerommet i disse dager. Vasker og rydder og planlegger. Husker dere hvor fornøyd jeg var med å ha oppgradert tørkestativet som sto i hagen her ved huset ved stranden? Se her hvor fint det ble i fjor.

Dessverre klarte det ikke vinteren, en anleggsplass' påfrestninger og barn som hang i armene. Nå ligger det her. God natt og adjø.

Nå ønsker jeg meg virkelig et nytt og pent tørkestativ til den samme plassen. Først må vi bli ferdige med alt stort arbeid på huset. Etterisolering og ny fasade. Så må vi ta en endelig opprydning i hagen. Til neste sommer tenker jeg! Da bør det være mulig å tørke klesvasken ute igjen. 🌞

I morgen kommer før- og etterbilder av mitt lille loppisskap!

2 kommentarer:

  1. Tips til hjemmelaget tørkestativ: http://ljo-s.blogspot.no/2017/04/lag-ditt-eget-trkestativ.html

    SvarSlett