28. juli 2017

Et lite skap fra loppis, før- og etterbilder!


Hei!

Husker dere jeg nevnte at jeg fant et koselig lite skap på loppis? Oppussingsprosjekt. Og det tar alltid X antall måneder før jeg kommer i gang med slike. 

Nå er det ferdig! 🎈

På bildet over ser dere hvordan det så ut før. Veldig slitt og ufresht, men med potensiale. 🎨
Æsj...
Ut med nagler og plast fra innsiden av skapet og så var det klart for pussing. Det gikk ikke i det hele tatt. Tjukke lag av malingen ble varmet opp av friksjonen og satte seg fast i pussemaskinen. Sandpapir etter sandpapir ble brukt opp. Jeg ble meget frustrert og ringte min snekkerekspert som var på jobb. 😉 

- Prøv varmepistolen. Ok. Og DET fungerte helt supert! Malingen ble varmet opp slik at jeg kunne høvle av den som oppvarmet smør. Nydelig følelse. Jeg oppdaget at det var tre-fire lag maling så ikke rart det var vanskelig å pusse. Anbefaler virkelig å prøve varmepistol hvis du har et lignende prosjekt hjemme. I hvert fall de gangene du skal ned til treet igjen. 
Etter varmepistolen og en runde med pussemaskinen var jeg endelig på nullpunktet. Jeg tror det ble tre strøk maling totalt. Jeg valgt samme farge som vi har på veggen; Bomull.
Slik ble det! 😀 
Nå står det på kjøkkenet under hyllene i veggen. Helt ferdig er det egentlig ikke. En knott skal på, en hylle skal inn + at jeg har bedt Trygve om å sage "pynten" på undersiden helt rett. Jeg er detaljfreak ja...

Når hyllen er på plass skal jeg lage en etasje hver til barna. Dette blir deres skap for tegnesaker, leire og andre pusleting som ofte ender opp på kjøkkenøy og kjøkkenbord etter lek.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar