24. juli 2017

Campingturen, slik den virkelig var!


Hei!

Vår lille campingtur i Sverige bød på mange opplevelser, det måtte bli et eget innlegg. :)

Vi hadde booket fire overnattinger. De første to på Ramsvik camping. Vi hadde gledet oss masse til å komme dit og starte ferien. Hytta vi hadde booket var ekstremt liten. Jeg snakket med de ansatte i resepsjonen. Mens jeg stor der kom det en dame som hadde fått tildelt en tomannshytte. Hun kom i samme ærend som meg og ville bytte hytte.

Jeg fikk først beskjed om at det var helt fullt og at det ikke var noe de kunne gjøre. Etter hvert var det en annen jente i resepsjonen som tok over og som gjorde alt for at vi skulle bli fornøyde. Hun fant til slutt en campingvogn til oss. Servicen var topp fra resepsjonen som ordnet dette. Vi fikk tildelt en ren og pen campingvogn med veldig bra beliggenhet og vi hadde et par fine dager i Ramsvik. 
Jeg skal også skryte av det som var veldig bra med Ramsvik camping. De hadde en flott strand, med en kul flåte å svømme ut til og mange forskjellige båttyper til utleie. Vi gikk en tur i nærområdet etter første natten og fant denne badeviken som vi hadde helt for oss selv. Der var det nydelig og vi koste oss med boller Trygve hadde kjøpt med fra butikken ved campingen. 

Etter to dager (vi hadde knallvær, men med masse vind) dro vi videre til Fjällbacka camping.
Hytta vår hadde knallfin beliggenhet oppe på svabergene over campingen og hadde fin størrelse. Vi hadde knallvær og grillet, spiste og satt ute til langt på natt. Det at vi kun skulle sove én natt i denne hytta gjorde at det gikk helt greit. 

Campinglivet er herlig dere! 

Det var en koselig strand ved Fjällbacka camping.
Det ble en knall avslutning på campingturen på Daftö Camping. For et supert opplegg for barnefamilier! Moderne og freshe fasiliteter og alt er tilrettelagt for barn.

Vi hadde en kjempefin første dag inne på Daftöland blant karuseller og pirater. Det var kjedelig at Lisa på 4 ikke fikk lov til å være med på så mange attraksjoner vi hadde ønsket. Hun var for lav og de var veldig strenge på et par cm.

Høydepunktet var badelandet på Daftö. Et utendørs poolområde med et stort og et litet basseng. Her avsluttet vi første dagen og vi var også her mange timer dag to. Vi hadde knallvær så det kunne like gjerne ha vært på Rhodos slik vi opplevde det. 

Vi koste oss på solsenger helt intill bassengkanten når vi ikke badet. I forbindelse med bassengområdet ligger også restauranten. Vi dro på oss t-skjorter og shorts og spiste lunsj på uteserveringen. Barnemeny med pannekaker, kjøttboller, pommes frites og alt de digger til 79,-. Daftö resort har skjønt hva familier trenger for at også voksne skal kunne nyte av ferien. :)
Vi overnattet i en av trehyttene som ligger helt inntil Daftöland og som man må gå på hengebroer for å nå. Veldig koselig opplegg. Hyttene var rett og slett en firkantet boks med senger. Det visste vi på forhånd og de var helt greie. Hyttene var freshe og overraskelsen var TV på rommet. :)

Vi hadde dette gode inntrykket fra vi kom til vi dro. Når vi da i tillegg møtes av en fyr med kurv som samlet inn nøkler på vei ut av campingen, ble det gullstjerne i kanten. Når man endelig har kommet seg ut av hytta, fått stappet bagasje og barn inn bilen og oppdager at man slipper stå i kø for utsjekk, da blir man glad! 


Håper du som har lest dette kan ha nytte av informasjonen! 🌞🌴

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar