22. juli 2017

Campingliv!


Hei!

For noen herlige dager vi har! 21 grader i Oslofjorden nå fikk jeg vite av naboen Bente som pleier å ha med termometer ned på stranda. Stort bedre kan det vel ikke bli? I dag er det sol, litt dis, helt vindstille og gradestokken i vinduet viser på 24 grader. Ljuvligt! 🌴

Vi hadde en veldig fin campingtur til Sverige. 4 overnattinger hadde jeg booket inn. Vi hadde egentlig bestemt oss for en hjemmesommer i år, men en bitteliten tur måtte vi likevel ha. Det er så deilig å komme seg vekk litt og da er det også så nydelig å komme hjem igjen. 

I stort så er vi veldig fornøyde med turen. Det kommer snart et eget innlegg der jeg tenkte komme med noen tips hva gjelder camping med familien på vestkysten av Sverige. Alltid veldig greit å dele med seg av opplevelser, så slipper andre gjøre samme mistak. Mer om det i et senere innlegg altså.
Disse bildene er fra en herlig kveld vi hadde i Fjällbacka. Veldig fornøyd med min store, koselige lyslykt som jeg fant i en interiørbutikk. 😅 Måtte selvfølgelig knipse bilder av den. (Fra flere vinkler. Haha).

Ønsker deg en kjempefin kveld og så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar