13. juli 2017

Fiffig tilbehør rett på grillen!


Hei hei!

I dag har vi fisket krabber og barna tok et kjapp dukkert. De ble så frosne at jeg måtte fylle badekaret til dem hjemme etterpå. Det er norsk sommer det! 😆

Jeg ble utfordret til å komme med en overraskelse til kvelds. Det er jo lett... Da kom jeg på tipset jeg fikk av min fetter ved midtsommer. Nemlig å sette hele maisboksen rett på grillen. Det likte hans lille sønn kjempegodt så jeg tenkte at det må jo bli et nytt og spennende tilbehør. Denne gangen til toast. På grillen den også selvsagt. 😉

Slik gjør du:

Det er jo smart å fjerne papiret rundt boksen først, 
bare for å være sikker på at det ikke tar fyr. 
Så er det i med en klikk smør og litt salt og så rør du underveis som maisen varmes opp. 

Det blir jo rett og slett knallgodt og mine barn digget det! What's not to like?
Smart også hvis man er på camping f. eks. Det blir lite oppvask og er lett å lage.

Toasten jeg laget i kveld var vanlig grovbrød med smør på utsidene og ost imellom. 
God kvelds. 😊

Ha en fin torsdagskveld! Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar