12. juli 2017

Etter et regnskyll i hagen!


God kveld!

Nyter dere sommeren og sommerfri? Her har vi hatt masse vær i kveld. Først sol og varme, så et skikkelig deilig sommerregn. Barna løp i vannet som fosset ned. Så sol igjen, samtidig som det kom litt regn. Så et regnskyll til og så sol osv. Elsker slikt sommervær!

Lyset i hagen i kveld er magisk. Her ser dere hva det har begynt å spire i min pallekarm hvor jeg har blomstene. Er ikke blomkarse en nydelig vekst! Den kan man jo spise også. Og pynte kaker med. :)

I tillegg til å være en god del på farta om dagen, med og uten barn, så er jeg endelig i gang med mitt senest loppisprosjekt. Nevnte jeg det? Ja, det gjorde jeg vel. Snart ferdig nå. Gleder meg til å evt. begynne og møblere litt og pynte i morgen. Håper bare at det blir fint, slik jeg har tenkt. Noen ganger gjør det jo dessverre ikke det. 😁

Ha en fin kveld og blogges i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar