21. juli 2017

Morris er hjemme igjen!


God kveld!

Jeg har en fantastisk nyhet; Morris er hjemme igjen! 💛💛💛

Det trodde jeg faktisk ikke skulle skje denne gangen. Jeg hadde en ubehagelig følelse av at jeg ikke skulle få se ham igjen. Han har vært borte før, men aldri så lenge. Det ble 12 dager før han vendte snuta hjem.

Vi har vært på en liten campingtur i Sverige og det var svigermor som måtte innom å sjekke flere ganger om dagen i tilfelle han plutselig skulle dukke opp. Typisk katter å bli borte rett før man skal reise vekk eller hva?! 😉

Jeg ble så glad da han kom tilbake igjen. Han virker litt medtatt og pelsen var full av sagflis da jeg først så ham. Lurer på om han kan ha vært innestengt i en stall eller lignende. Det er jo rett ut på landet her med mange gårder og låver i nærheten. 

Uansett; han er hjemme og det er så koselig! Han begynner allerede å se blankere ut i pelsen og han sitter rett her utenfor å følger med nå. Koselig med dyr altså. Man blir så utrolig glad i dem. 

Tenkte jeg bare skulle oppdatere. Er tilbake her på bloggen i morgen. Ha en fin fredagskveld! 

2 kommentarer:

  1. Å så kjekt å høre. :-) kos dere i helgen. Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk for det Maren! Nå kan vi kose oss videre i sommer. :) Nyt kvelden! /Jessica

      Slett