5. juli 2017

Sommerstemning!


God morgen! 

I forgårs var det en så koselig kveld. Det regnet for første gangen på flere uker. (Føles det som). Jeg hadde satt meg klar i stua med bloggen og skulle til å skrive et innlegg. Da lynet og tordnet det og pang så gikk internett hos oss. 😂 Sånn gikk det. Vi har ikke lineær TV lenger, vi ser kun på Smart TV, så ikke kunne vi se film heller. Jeg satt der og skulle ha min siste deilige kveld uten barn, foran skjermen. Da var det bare å ta frem en bok. 📕📚 Men fint var det egentlig, jeg kom endelig litt inn i min nye bok og den virker bra. 

I går kjørte jeg til Sverige og hentet hjem mine to håpefulle og det var veldig hyggelig å se de igjen. Taket løftet seg nesten av lydnivået, huset fikk nok sjokk etter en uvanlig rolig uke her hjemme. 😉 Vi koste oss med te, kveldsmat og spill ved bordet i går kveld og vi skal kose oss i dag også. Variasjon i livet er best, da setter man pris på det man har! 👍 Eller hva sier dere? 

Sommerbildet her i dag lyver litt, jeg gjorde nemlig striper hos frisøren denne uken. Ble uvanlig lys og veldig fornøyd. Det var et løft! Perfekt til sommeren. 💇 Denne uken må jeg også ta en runde i garderoben og spikre hva slags klær jeg skal ha på bryllup i helgen. Kjolen er rimelig klar. Jeg liker at slike ting er planlagt i god tid i forveien, ellers blir det bare stress og man risikerer å måtte gå veldig misfornøyd på fest hvis man ikke rekker å finne frem eller få tak i klær som ser bra ut. Det er ikke gøy! Skal dere på noen festligheter i sommer?

Jeg kommer tilbake i kveld, med et nytt innlegg. Blogges da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar