27. august 2017

En herlig sommerdag!


Hei!

Hvordan har søndagen vært? For en sommerdag! 🌞 Det har jo vært helt nydelig i dag. 
Vi har badet! Jeg og Lisa gikk ned på stranden og jeg tenkte at jeg i hvert fall skulle sole meg litt. Men faktisk, vi klarte å komme oss i. Har hørt rykter om at det er 17 grader. Veldig kaldt å komme i og så blir det alltid deilig når man har klart å dyppe seg. Når som helst snakker vi jo om årets siste bad...

Ellers i dag så har det skjedd litt av hvert av spennende saker. Vi har nettopp hatt en fugl inne i stua og har sett plyndrebier hos naboen. 😆 Fuglen kom seg heldigvis ut uskadd rimelig kjapt og plyndrebiene var kun interesserte i honningen som ble slynget. 

I år som i fjor slynget datteren til naboen honning i garasjen. Vi fikk smake rett fra vokstavlen, den er så frisk og god! Vi fikk med oss fem glass fersk honning og jeg har kjøpt inn gresk yoghurt, gleder meg! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en lang gåtur med en venninne. Det ble en mil. Deilig. Nå skal jeg slappe litt av i sofaen før det er natta. Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar