26. august 2017

Hverdagen er i gang!


God morgen lørdag!

Det fantastisk deilige med å være i gang med hverdag og jobb er å kjenne på fredagsfølelsen og HELG! :)

Jeg har hatt et par kvelder hvor jeg har vært så trøtt at jeg nesten har ramlet i sengen. Natt til å går var jeg ikke våken en eneste gang, men i dyp søvn hele natten. Det er jo bare så digg! Det er egentlig lurt å slite seg litt ut. Helst fysisk. Da sover man godt og hverdagen føles meningsfull.

I dag har jeg som vanlig prøvd å starte dagen med kaffe, mobil og bok i sengen, men det har ikke vært akkurat lugn og ro. Lisa har kjørt underholdning for å si det sånn. Dagen i dag skal nytes uansett.

Én ting jeg nok må gjøre i dag er å grave ned noen rosebusker. Da jeg kom hjem fra jobb i går hadde Trygve gravd opp hele bedet på forsiden av huset. Vi hadde blitt enige om det på forhånd da. :) 
Det må liksom til for at vi nå skal kunne skifte ut kledningen. Den jobben starter nå! Uuuuutrolig spennende å se hvordan det blir! 

Her kan du se hvilken vegg det er vi har startet med. Vinduer har vi jo skiftet ut etter at dette bildet ble tatt da.


Jeg ga klar beskjed på forhånd om hvilke roser og stauder jeg ville ta vare på og de ligger nå ute på gresset. Tror jeg må grave de ned et annet sted mens vi holder på for at de kanskje skal kunne klare seg. Planen er å skifte ut jorden og plante nytt bed når ny kledning er på plass. 

I dag skifter jeg også ut alle buketter rundt om i huset. Det er fortsatt frodig i blomsterkassen min ute ved terrassen. Veldig hyggelig å kunne plukke blomster der! Buketten på bildet står på mitt lille nye loppisskap. ;)

Ha en fin lørdag, snart tilbake igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar