17. august 2017

Nye favoritter!


Hei!

Jeg har fått noen nye favoritter på terrassen i sommer. Spesielt de rød- og hvitstripete blomstene er jo fantastisk fine. 
Disse må jeg ha i krukkene neste år også! 

Akkurat nå klarer jeg ikke å huske hva de heter. Jeg er sikker på at noen av dere vet det. Skriv det gjerne her i så fall. 👍 

De tåler en støyt og er gir skikkelig sommerstemning. Må huske de til neste år. ✔

4 kommentarer:

 1. det er en Petuniatype med ganske små blomster.

  SvarSlett
 2. Jeg kan nada om blomster, men av en eller annen grunn dukket ordet "surfina" opp i hodet mitt nå. Et lite googlesøk viser at det ihvertfall ligner. :D Stolt, altså! :D

  SvarSlett
 3. Hei Jessica. Det er petunia du har (kalles visst også surfina). Det er min favoritt blomst både fordi den er dekorativ og lett å så selv. De finnes med små, mellomstore og store blomster, det ser ut som dine er mellomstore. Her i Bergen har de druknet så jeg håper på litt mindre regn neste år. Dine var veldig fine. :-) Maren

  SvarSlett
 4. Tusen takk alle tre for svar! :) Det er jo helt umulig å google seg frem til svaret når man kun har bilde av blomstene! Dette er nå notert. En ny lettstelt favoritt som skrevet. Visste ikke at man kunne så dem selv, jeg kjøpte mine som planter. Har merkt at de misliker for mye regn, men det har gått greit her en så lenge. /Jessica

  SvarSlett