16. august 2017

Tanker i august!

Vil du ser mer av vårt kjøkken, se HER

Hallo i luken!

Her er det sensommerkveld, med tente lys både ute og inne. I kveld så jeg at solen allerede har begynt å gå ned mye tidligere bak låven. Nå blir det raskt mørkere, men augustkvelder har helt klart en herlig stemning de også! 🌚

Vi har forresten nesten ingen plommer på treet i år. Jeg tror jeg har klart å telle til fem som henger der! Vi fikk jo så mye i fjor at jeg var sikker på at det skulle bli en ny batch syltetøy i år, men det kan jeg nok glemme. 😅 Har dere noe frukt i hagen?

I dag har jeg gjort noe så spennende som å sette meg inn i min egen pensjon. Herlighet det er intense greier! Den som skjønner språket der imponerer...

Har dere peiling på pensjonen? Jeg har visst kommet opp i den alderen at jeg bryr meg om hva jeg kommer til å få og tenker at jeg nok må begynne å spare på egen hånd. Har vel også innsett i dag hvor viktig det er å ha gode avtaler hos arbeidsgiver. Det utgjør en del altså! 

Jeg har fortsatt ikke helt oversikt, men jeg har fått mange svar og har skjønt en hel del i dag. Ved neste mulighet, når det er tomt og stille her hjemme, skal jeg dykke ned i det igjen og gjør meg helt ferdig. Målet er full oversikt over alle tidligere arbeidsgivere slik at all sparing er med og en plan fremover. Hører gjerne fra dere om dere har noen tanker om dette spenstige temaet. 😉

Så til noe morsommere. Etter hvert skal vi ha noen hyller, knagger, et eller annet, på denne flislagte veggen over kjøkkenbenken. Men hvem har lyst til å borre i den?!! Det gjør rett og slett litt vondt bare ved tanken og man må være HELT sikker på at det er slik man vil ha det. Vet ennå ikke hva vi ønsker. En lampe? Et koselig skap? 

 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ha en trivelig kveld, vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar