20. august 2017

Sensommerpai!


Hei!

Endelig har jeg fått plukke blåbær og lage pai. Blåbærpai er vel den aller godeste søte paien vel?

Jeg har hatt planer om å dra ut og plukke blåbær lenge, men så ble jeg jo dårlig og svimmel på grunn av øreproppen og kom meg ikke ut i skogen. I går var vi endelig ute. Barna hjalp til, de var kjempeflinke. Det var absolutt ikke mye blåbær så vi bestemte å kun sanke til en pai. Så godt! 👌


I fjor var det masse blåbær og jeg digget sånn å ha fryseren full gjennom vinteren. Synd at det ikke blir sånn i år. Jeg lette etter kantareller i går også. Jeg fant 8 stk. 😂 Jeg hører at mange er ute og plukker, men jeg fant ikke. Var vel på feil sted. 

Har dere funnet noen kantareller i år?

Jeg tok dem med hjem og stekte dem uansett om det var få. Ble noen stykker hver på et knekkebrød med smør. Forrett. 😂 

Jeg skal ut og lete igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar