12. august 2017

Småbord til terrassen!


God helg! :)

Nyter dere fortsatt av sommeren? Jeg synes den har vært og er helt topp. Hvis det ikke har vært kjempefint vær har det i hvert fall i løpet av dagen vært greit nok til å gå ut en tur. Bra temperatur og mange fine dager. 

Likevel har jeg begynt å drømme om en ferietur til vinteren. Typisk meg. Må alltid kose meg med å planlegge neste opplevelse. Gjør du også det? Det er så hyggelig å ha noe å se frem imot. Ønsker meg en ferietur med høysommer og bassengbading. Det er digg det! 

Men nå skal det handle om sommeren her hjemme, fordi jeg har et lite tips. Jeg savnet noen småbord som jeg kunne flytte litt rundt på. Til tross for at terrassen ser ut som en byggeplass med ødelagt gulv og raserte vegger vil man jo ha det litt hyggelig. Ville ha et lite bord ved siden av solstolen på gresset 🍹😎 og her, ved siden av husken. 

Jeg fant disse krakkene i fine farger til null og ingenting. Når jeg ikke bruker de står de stablet inntil veggen. Funker helt supert som små bord. Tips, tips!

Nå blir det sofaen her, blogges i morgen! 😊⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar