20. september 2017

Har du fått med deg denne?


God morgen!

I natt har jeg sovet som en stein. Tror ikke jeg har vært våken en eneste gang. Noen kvelder er man jo bare helt ferdig og søvnen da er nydelig. 😴😀

Hvordan har du sovet i natt? Klar for en ny dag? Akkurat nå er lyset i hagen helt fantastisk, varmt og rødt høstmorgenlys. Vakkert fra kjøkkenbordet.

Jeg har lest en bladvender av en bok i det siste, så jeg må komme med et boktips idag. Har du lest Piken på toget? Eller the Girl on the train? Som du ser kjøpte jeg boken på svensk. Jeg gjør ofte det, da synes jeg lesingen flyter aller best. 

Jeg har endelig fått tilbake leselysten og -flyten etter mange år med småbarn. Da klarte jeg rett og slett ikke å fokusere og få slappe av nok til å komme meg gjennom en bok. Nå leser jeg en etter en og storkoser meg igjen. Endelig! 📚

Jeg bruker en stund på å lese ut en bok, så dette var virkelig rekord for meg. Jeg kjøpte boken da vi var i Göteborg og hadde lest den ut 11 dager senere. Klarte nesten ikke å legge den fra meg.

Den er veldig spennende og skrevet på en sånn måte at man alltid vil vite mer, lese neste side. Jeg hadde sånn lyst på en bra bok som ikke var en typisk krim hvor hovedpersonen er politi osv. Dette er en thriller i engelsk miljø (love it) hvor man får lære å kjenne og følge tankene til menneskene gjennom hele boken.

Jeg vet ikke om noen kanskje har sett filmen? Jeg oppdaget at det har blitt en film av boken også, jeg følger jo ikke med. 😊 Boken skal visst, som veldig ofte, være mye bedre.

Ha en fin dag, vi blogges! 

2 kommentarer:

 1. Kjempefint med boktips.Jeg leser ganske mye og nesten bare krimbøker. Når du tipset om denne, så leste jeg resymeen på Bokus.com. Høres ut som en bok for meg, så takk for tips! Jeg har lest mye svensk i oppveksten(moren min er svensk) og nå leser jeg heller svensk enn norsk!
  Ha en fin kveld!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du leser på svensk Anne-Mari! Jeg føler egentlig jeg må komme dit at jeg leser utenlandske forfattere på engelsk. Tror nok det er bra hvis man klarer det, det er et så rikt språk. Jeg glemte å skrive at forfatteren heter Paula Hawkins. Det kan jo være greit å vite hvis man skal lete opp boken. Kom gjerne med et boktips du også Anne-Mari, hvis du har! Jeg har lyst på flere slike bøker! :) /Jessica

   Slett