23. september 2017

Høstplaner!


Hei på en lørdag!

Først og fremst tusen takk til dere som er innom og leser bloggen min. Hadde det ikke vært for dere hadde det selvfølgelig ikke vært gøy å fortsette. Noen av dere kjenner jeg til, men det hadde vært veldig gøy å vite hvem alle er som er innom og leser. Og ikke minst; hvorfor! 😊

Takk!

Nå har jeg begynt å pynte litt til høst ute på terrassen. Det er jo byggeplass de luxe, men man får gjøre så godt man kan. Jeg synes det er veldig hyggelig å pynte ute slik at jeg ser lys og lykter fra stua. Veldig trivelig når høstmørket senker seg utover kvelden. Og på en grå ettermiddag også for den saks skyld! Et lite blikkfang ute er fint.

Nå har vi booket reise i høst. Det skal bli så deilig! 😎 Det er et par år siden vi reiste til varmere strøk og både jeg og Trygve er veldig klare. Vi hadde planer om at vår neste tur skulle bli til Cuba, men på grunn av endret jobbsituasjon blir det ikke i år. En sånn reise har jeg lyst til å planlegge nøye, nå tar vi en skikkelig chartertur i stedet som ikke krever noe særlig av oss. Det blir bra det også. Lurer forresten hvordan det går på Cuba etter orkanen tidligere i høst...

Nå skal jeg få gjort noe her hjemme også blogges vi snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Hei Jessica. For meg startet det i 2012, jeg hadde null peiling på interiør og synes at jeg hadde det kjedelig hjemme. Jeg begynte å søke på nettet og fant da ut at det fantes noe som het interiørblogger, og du var en av de jeg falt for og likte stilen til. Å lese huset-restaureringen var helt utrolig gøy, imponerende alt dere har gjort selv. Vi kan tapetsere, male og legge gulv men der stopper det. Selv om ikke vi kan bygge noe så får jeg masse inspirasjon. Reolen vår er hvit og 30 år gammel, vi tok vekk en del og satt inn noen kurver i en hylle og vipps så ble den "ny". Jeg leser bloggen din fremdeles for inspirasjon, du virker som en jordnær og koselig person, og så er det veldig gøy å se alle prosjektene din mann lager. Ellers er jeg 55 år ung, gift og har en voksen sønn som er flyttet ut, bor i leilighet med stor balkong i Bergen. Jeg sår mine sommerblomster selv og det bugner av blomster på balkongen om sommeren, litt kjedelig i år da når alt har druknet i regn. Bedre lykke neste år. Ønsker dere en fin søndag. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig svar Maren! Tusen takk. Du er en av de jeg kjenner til, du er så flink til å legge inn kommentarer. Takk for denne infoen, kjempemorsomt! :) Håper flere vil fortelle om seg selv. Ha en fin ny uke! /Jessica

   Slett
 2. Hei,

  Jeg er en glad dame i begynnelsen av 30 årene, gift og har to små barn. Fant bloggen din for halvannet år siden etter å ha googlet "renovere hus" eller noe sånt på måfå. Dette ble raskt en av mine favoritt- blogger og nå titter jeg innom daglig. Så blogg gjerne mer;) hehe. Gleder meg spesielt til fortsettelsen av serien din. Veldig gjennomført, lærerikt og inspirerende! Gleder meg til bilder av tak og fasade.

  Her renoveres det fortsatt, men begynner å se enden på prosjektet nå. Har heldigvis en handy mann jeg og (men jeg tror din stiller i en egen liga. Imponert!).

  Gleder meg til å følge deg videre :) Kanskje bli flinkere å legge igjen en kommentar i ny og ne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og så koselig å lære kjenne en ny leser! Setter stor pris på at dere legger igjen slike kommentarer. Jeg ser jo på lesertallene hvor mange som er innom, men det er ikke før man ser for seg virkelige lesere at det blir skikkelig gøy. Jeg har veldig lyst til å blogge mer og selvfølgelig enda mer når det er ønsket. :) Akkurat nå denne høsten har vi mye med jobbene begge to, men det vil roe seg etter hvert. Målet er alltid å blogge mer. ;) Fortsettelsen av serien kommer! Takk for fin kommentar! /Jessica

   Slett