9. september 2017

Over kjøkkenbenken!


Hei!

I dag bare regner det. Enn så lenge i hvert fall. Blir det opphold, blir det fisking. Kanskje man skulle prøve å få gjort noe inne så lenge? Men hvor skal man begynne?.. 😊

Jeg lurer litt på om det skal bli en hylle eller et skap, og kanskje en lampe ekstra over kjøkkenbenken her. Men som skrevet tidligere så er det så vondt å borre i flisene. Tenk om man angrer seg! "Hylla skulle ha vært 10 cm lenger til høyre i stedet"... Uff ikke bra. 

Tenkte jeg skulle bruke litt tid på Pinterest i dag i hvert fall. Der finner jeg alltid inpirasjon. Det er jo lettere å vite hva man synes er fint over kjøkkenbenken hvis man kan se noe lignende på et bilde først. 👍 Noen som har noen gode ideer/tips/bilder? 

Jeg har også veldig lyst til å ha et sted hvor jeg kan ha planter, urter og lignende. Skulle gjerne hatt de samlet et sted på kjøkkenet. Vi har blant annet noen fine chiliplanter ute i kassene som jeg skal plante over i krukker. Disse må få en plass over vinteren. En fin benk eller noe hadde vært stilig. Plass har vi jo, men jeg har ikke lyst til å bare stable de bortover gulvet f. eks. 

I dag tenker jeg på alle som har fått hjemmene sine ødelagte av orkanen i Karibien. Tenk også på alle de menneskene som er på vei ut av Florida akkurat nå, livredde for at Irma skal treffe og de ikke skal ha et hus å komme tilbake til. Man bruker jo hele livet på å bygge opp et hjem for familien sin. Grusomt.

Nå må jeg rushe avgårde, vi blogges! 

2 kommentarer:

  1. WOW! vilket snyggt kök och älskar köksfläkten SÅ smart :)

    Om du gillar inredning kan du gärna kolla in min blogg:)

    LOVE Maria

    SvarSlett