15. september 2017

Sensommerfredag!


God morgen!

Nå sitter jeg i stua med en kopp kaffe og nyter av morgenen. Det er helt stille, ingen andre er oppe ennå. En løper dro forbi utenfor hekken og et par rådyr spaserte akkurat over gresset og ut av hagen. Dette er det aller beste tiden på døgnet! Tidlig morgen. Når jeg er flink og ikke legger meg for sent, elsker jeg å være oppe og nyte av stillheten.

Dette bildet knipset jeg på brygga i fjor. Jeg synes det passer så bra fordi nå er vi akkurat der at høsten er på vei, men det er fortsatt mange muligheter for å nyte siste rest av sommer. Plukke sopp, dra på utflykt, ta en sykkeltur, bade? Når solen viser seg blir det sommervarmt med en gang. 

Nå våknet visst den første her. Og Morris ser surt på meg gjennom vinduet. Hehe. 👦😼

I går kveld tok jeg min første løpetur på drøye to måneder. Det var nydelig! Først var det sommer og ferie, da ble det ikke mye løping. Så var det jo øret mitt og det svimmelhetsanfallet i begynnelsen av august. En ufrivillig pause. Jeg har vært hos spesialist og fått behandling. Viser seg at det var krystaller som hadde løsnet i øret mitt likevel og som måtte få hjelp til å havne på riktig plass igjen. Når de suser fritt i øregangen blir man karusellsvimmel. Et par runder med Epley's manøver og jeg ble helt bra. Sprø greier. Legene kan fortsatt ikke helt skjønne at det er en sammenheng mellom øreproppen og løsnede krystaller, men jeg synes det er et merkelig sammentreff... 

Uansett, jeg er superglad for å være helt meg selv igjen! Og behandlingen for "krystallsyke" er jo egentlig helt fantastisk. Ingen medisiner og frisk på et blunk gjennom å vri hodet etter et gitt mønster. Kunne vært mye verre.

Vi har vært en tur på Ikea denne uken og fått kjøpt inn en hel haug med praktiske greier. Skoskap, en smal kommode, skjærefjøler, en ramme, vegghengt tørkestativ m.m. Vi hadde en lang liste på ting vi trengte og nå er vi i gang og får det på plass. Så god følelse når man kommer fremover med planene i hjemmet!

Nå begynner jeg å få litt dårlig tid så jeg sier ha det bra så lenge, 
så blogges vi snart igjen! 
Ha en fin fredag og HELG! 💛

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar